Cacao ceremonies

Over cacao

Cacao is een “Hart opener” het zit boordevol vitamines, antioxidanten en heeft talloze gezondheidsvoordelen. Cacao is een plantmedicijn. Het zorgt voor een diepere verbinding met jezelf. Een momentje bewustwording. 

Bij elke cacaoceremonie die ik geef gebruik ik de sisterhood cacao blend. Deze blend heb ik zelf ontworpen. In deze blend zitten de supplementen Chaga, Maca & Reishi. Deze supplementen geven je immuunsysteem een extra boost en balanceert en stimuleert de hormoonhuishouding.

Wat je ervaart

Gevoel van extase

In Cacao zit ook een stofje genaamd dopamine en fenylethylamine wat door de hersenen stroomt als een gevoel van verliefdheid en extase.

Bewustwording

Cacao helpt je om uit je hoofd te gaan en te gaan voelen met je hart. Cacao staat ook wel bekend als een hartopener. Het helpt je echt om even stil te kunnen staan bij jezelf, jou gevoelens en verlangens

Diepere verbinding met jezelf

Cacao zorgt voor een diepere verbinding met jezelf maar voornamelijk met je hart.

Energie boost

Cacao zit boordevol met antioxidanten en vitamines welke je immuunsysteem een boost zullen geven.

Individuele ceremonie

Tijdens een 1:1 sessie begeleidt ik je tijdens de ceremonie in een naar jou gekozen thema, dit kan zijn in thema zelfliefde, innerlijk kind, loslaat of hartsverlangen ceremonie. De ceremonie bestaat uit een visualisatie meditatie en een opdracht in dat thema. 

Een sessie duurt ongeveer 1,5-2 uur. 

Meer informatie over de thema’s hieronder. 

Groeps ceremonie

max 8 personen

Tijdens een groepsceremonie drinken we de cacao met elkaar en maken we verbinding met elkaar. Ik begeleidt de groep middels een visualisatie meditatie en met een verbindende opdracht. Ook de groeps ceremonies zijn in een thema. In de agenda plan ik altijd de groepsceremonies in. Het is ook mogelijk om met een eigen samengestelde groep een ceremonies te ervaren neem hiervoor dan contact met mij op.

Beleving van anderen...

Thema's Cacao ceremonie

Al mijn cacao ceremonies geef ik in een thema. 

Hierin heb je eigen keuze of  we kunnen samen even kijken welk thema er bij jou op dit moment past. 

Via onderstaande button kom je terecht bij meer informatie over de thema’s.