Thema's

Al mijn cacao ceremonies geef ik in verschillende thema’s.

Hieronder licht ik de thema’s toe.

Hart openende / zelfliefde ceremonie

Tijdens een hart openende ceremonie maken we echt verbinding met je hart. We beginnen met een landingsmeditatie. Vervolgens zet je intenties waarna je de cacao gaat drinken. We trekken een inzichtskaartje en daarna gaan we een diepere visualisatie meditatie in. Tijdens deze meditatie begeleidt ik je om contact te maken met je hart. Echt even naar binnen te keren en te gaan doorvoelen. De cacao zorgt er ook voor dat je dieper mag gaan voelen en ervaren. Deze ceremonie kan helpend zijn om meer liefde voor jezelf te creëren en om echt is even stil te staan bij jou gevoelens. Na de meditatie volgt er nog een opdracht in het thema hart openend. 

Innerlijk kind Ceremonie

Tijdens een innerlijk kind ceremonie ga je contact maken met je innerlijke kind. 
Dit is misschien wel 1 van de belangrijkste thema’s. Als baby kom je ter wereld en op dat moment ben je nog heel puur & zuiver. Je licht schijnt nog fel. Maar op het moment dat je gaat opgroeien gebeurd er steeds meer in je leven, beperkingen en overtuigingen worden je opgelegd, je moet mee draaien in de maatschappij, je naasten hebben een mening. Steeds meer wordt je gevormd. Langzaam aan gaat je licht meer dimmen en dimmen, alsof er een soort lampenkapjes overheen zijn gezet. Tijdens innerlijk kind werk gaan we deze lampenkapjes langzaam weer afbouwen. Zodat jou licht meer en meer mag gaan schijnen. Dit kan je doen door contact te maken met je innerlijke kind. Door hem/haar te vergeven, aan te kijken, contact te maken en samen naar bepaalde momenten terug te gaan. Dit gebeurd ook door een visualisatie meditatie en daarna ook nog een bijpassende opdracht in het thema innerlijk kind. 

Loslaat ceremonie

Tijdens een loslaat ceremonie gaan we kijken naar wat jij achter je mag laten, los mag laten. Wat dient jou nu niet meer? Wat kost jou ongevraagd energie? Doormiddel van een visualisatie meditatie gaan we daar naar op zoek. Vervolgens mag je opschrijven op papier wat jij wilt loslaten. Om vervolgens het papier te verbranden en te zien opgaan in rook. Dit dient jou nu niet meer. Deze sessie kan helpend zijn bij verwerking van gebeurtenissen uit het verleden & lasten. 

Hartsverlangen ceremonie

Tijdens de hartsverlangen ceremonie gaan we in op jou hartsverlangen. De cacao helpt je om te verbinden met je hart. Waarna je mag luisteren wat jou hart jou wilt vertellen. Welke verlangens heb jij van binnen maar spreek je niet uit vanwege de mening van anderen, of vanwege dat het maatschappelijk ‘niet mogelijk’ zou zijn? Waar gaat jou vuurtje van aan van binnen? Welke verlangens leven er diep in jou hart. Het is tijd om daar nu wel naar te gaan luisteren. Doormiddel van een visualisatie mediatie en een verbindende opdracht gaan we aan de slag met dit thema.